Δεύτερος Διαγωνισμός για τη Συγγραφή Πρωτότυπου Ελληνικού Θεατρικού Εργου

Ο Γιάννης Χουβαρδάς και το Εθνικό Θέατρο προκηρύσσουν τον Δεύτερο Διαγωνισμό για τη Συγγραφή Πρωτότυπου Ελληνικού Θεατρικού Εργου από νέους έως 35 ετών.
Οι βασικοί όροι του διαγωνισμού είναι οι ακόλουθοι: Οι συγγραφείς δεν πρέπει να έχουν συμπληρώσει τα 35 χρόνια έως την ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού, δηλαδή τις 26 Φεβρουαρίου 2010.
Τα έργα δεν πρέπει να έχουν παρουσιαστεί στο παρελθόν, κατατεθεί σε παλαιότερους διαγωνισμούς ή εκδοθεί. Τα έργα υποβάλλονται με ψευδώνυμο. Η επιτροπή του διαγωνισμού μετά την αξιολόγηση των κειμένων θα απονείμει ένα Πρώτο Βραβείο και έναν Επαινο.
Το Πρώτο Βραβείο θα ενταχθεί στο ρεπερτόριο του Εθνικού Θεάτρου, ενώ ο Επαινος θα παρουσιαστεί σε μορφή Θεατρικού Αναλογίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την αναλυτική προκήρυξη με τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού είτε παραλαμβάνοντας αντίγραφό της από τη βιβλιοθήκη του Εθνικού Θεάτρου (Φειδίου 5, Αθήνα, τηλ. 210 3820525), είτε κατεβάζοντας το σχετικό αρχείο από την ιστοσελίδα http://www.n-t.gr.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: